Всеки, който следи Наум Шопов в социалните мрежи, знае, че актьорът е превърнал фитнеса и тренировките в част от ежедневието си.

Колко (много) струва филмът на Брад Пит за F1

Колко (много) струва филмът на Брад Пит за F1

Очакванията са високи

Знае също така, че една от големите страсти на Шопов са колите и всичко свързано с тях. Именно от профила му в Instagram разбираме, че е имал възможността да се докосне до света на F1.

Наум Шопов сподели няколко снимки, от които разбираме, че вчера, 16 май, е имал възможността да се включи в мемориалната крос обиколка на пистата "Имола", където този уикенд ще се проведе седмото за сезона състезание от F1.

Тази обиколка е в памет на Айртон Сена, който преди 30 години катастрофира фатално и загуби живота си. От споделените от Наум Шопов снимки, виждаме, че той е тичал рамо до рамо с Никола Цолов, който се състезава във F3 и всички се надяваме след няколко години да го видим във F1.

Red Bull Drone 1 - дронът, който може да се състезава с болид от F1

Дронът, който е по-бърз от болид на F1

Red Bull Drone 1 покорява нови върхове

Освен него, в обиколката участие са взели Люис Хамилтън, Шарл Льоклер, Джордж Ръсел, Себастия Фетел, Валтери Болтас и Карлос Сайнц. "Небето се отвори и се изля най-големият дъжд, който съм виждал, докато тичахме по пистата, където от днес ще летят болидите", пише Шопов.