Преди почти месец стана ясно, че Дженифър Лопес готви ударно завръщане към музиката. На 16 февруари, цели 20 години след излизането на албума ѝ This Is Me...Then, феновете ѝ ще получат неговото продължение - This Is Me... Now. Вълнението за предстоящата премиера обаче е дори още по-голямо, тъй като заедно с новия албум, ще излезе и късометражен филм, който разказва любовната история на певицата и Бен Афлек.

Завръщането на Дженифър Лопес - кога да очакваме албума This Is Me... Now и This Is Me…Now: The Film

Завръщането на Дженифър Лопес (и три вълнуващи новини накуп)

Певицата прави ударно завръщане

Припомняме, че романса на двамата започва още в началото на 2000-те. Три години по-късно обаче те се разделят. И това се случва съвсем неочаквано, предвид че тогава бяха сгодени. Явно въпреки всичко обаче те все пак винаги са били един за друг. След по един провален брак и няколко деца, се откриват отново и миналата година най-накрая се женят.

Всичко това определено звучи като сценарий на романтичен филм. Явно и затова Джей Ло решава да разкаже личната си история с Бен Афлек и на екран, не само чрез музиката си.

В ново интервю за Variety певицата обаче признава, че не всички нейни близки са подкрепили тази идея. Но по думите ѝ работата на твореца е да следва сърцето си и тъй като тя самата чувства, че трябва да го направи, не се отказва.

Дженифър Лопес и Бен Афлек по време на последната им публична изява тази година

Източник: GettyImages

Дженифър Лопес и Бен Афлек по време на последната им публична изява тази година

Дженифър Лопес споделя още, че все пак изпитва притеснение относно това да разкрие романтичната си история с Бен Афлек. Като причина за това тя посочва събитията отпреди 20 години.

Певицата издава, че и двамата със съпруга ѝ страдат от посттравматично стресово разстройство, причинено от цялото медийно внимание, което е било насочено към тях още от самото начало на връзката им.

Дженифър Лопес и Бен Афлек през 2002 г.

Източник: GettyImages

Дженифър Лопес и Бен Афлек през 2002 г.

"Но вече сме възрастни. По-мъдри сме. И също така знаем кое е важно, кое е наистина важно в живота и какво мислят другите хора не е от толкова голямо значение. Въпросът е да бъдеш верен на това, което си", споделя още Дженифър Лопес.

Колкото до филма, певицата не издава дали е документален или художествен. Според нея той просто трябва да се гледа и преживее.

Дженифър Лопес и коледната украса на дома й в Бевърли Хилс

Джей Ло и семейният й дом за празниците

Певицата е готова за Коледа

"Затова го наричам "музикално изживяване". Защото има музика, можете да я видите, можете да я чуете и след това да я изживеете", завършва Дженифър Лопес.