2023 г. определено не е сред най-леките нито за Бритни Спиърс, нито за Сам Асгари, защото през лятото двамата се разведоха само година след като се ожениха.

Сам Асгари проговори за развода с Бритни Спиърс

Сам Асгари проговори за развода с Бритни Спиърс

Ето какво каза вече бившата половинка на певицата

Но поне към момента изглежда, че раздялата се отразява по-добре на актьора, модел и фитнес инструктор с ирански корени, отколкото на изпълнителката.

И добро доказателство за това е последното интервю на Асгари за Page Six. В него той казва, че след раздялата с Бритни Спиърс е започнал своята физическа трансформация.

Сам Асгари казва, че е наблегнал на тренировките и е успял да свали между 15 и 18 кг. Актьорът допълва, че според него доста дълго време не е успявал да отдели време за себе си и резултатите са били видими.

А сега твърди, че влизането му във форма не е някаква форма на реваншизъм спрямо бившата му, а защото обича себе си и тялото си. Сам Асгари дори казва, че в момента въобще не мисли за нова връзка и няма намерението да се присъединява към някои от приложенията за запознанства.

Бритни Спиърс и семейството ѝ - една добра и една лоша новина накуп

Стряскащо разкритие за семейството на Бритни Спиърс

Кои са добрите и кои лошите новини

Остава обаче загадка защо Асгари и Бритни Спиърс се разделиха, като нито един от двамата все още не е казал каква е причината. Някои от твърденията обаче са, че става въпрос за изневяра.