През август 2023 г. раздялата на Бритни Спиърс и Сам Асгари шокира света, а драмата с развода им продължава и днес. Близо половин година след като 29-годишният мъж подаде документи за прекратяване на брака си с попзвездата, множество източници споделят пред US Weekly, че Сам търси допълнително финансово обезщетение за събитията, случили се по време на връзката им.

Сам Асгари проговори за развода с Бритни Спиърс

Сам Асгари проговори за развода с Бритни Спиърс

Ето какво каза вече бившата половинка на певицата

Изданието се позовава на близък до двойката човек, който твърди, че Сам е бил свидетел на "нестабилно поведение и промени в настроението" по време на връзката.

"Сам смята, че трябва да бъде компенсиран правилно за всичко, през което премина с Бритни", твърди довереното лице. "Точната сума, която иска, се пази в тайна, но той не е доволен от предложението на Бритни и нейния екип." Според изданието споразумението за развод в момента е без особено развитие.

Сам подписва предбрачен договор, когато се жени за Бритни през 2022 г., но въпреки това сега има някои изисквания към певицата и затова двамата продължават да спорят. "Нещата станаха много по-сложни, отколкото и двамата си представяха, че ще бъдат."

Снимка 577666

Източник: GettyImages

Първият източник на списанието подчертава, че Бритни Спиърс е склонна да се придържа към оригиналните предбрачни документи. "Бритни не е в настроение да бъде подтиквана или прибързана да подпише нов огромен чек на Сам", казва той. "Тя иска да се придържа към написаното в документите и смята, че това е всичко, на което той има право. Точка."

Въпреки че се съобщава, че Сам Асгари не е финансово ощетен, същият източник казва пред US Weekly, че бившият иска това, което "заслужава" от раздялата. "Сам не страда от липса на средства, но е готов да се вкопчи и да се бори за допълнителните пари, които смята, че му принадлежат."

Сам Асгари след Бритни Спиърс - защо след раздялата им отслабна с над 15 килограма

Защо бившият на Бритни Спиърс свали над 15 килограма след раздялата

Сам Асгари е нов човек

Последните новини около развода идват пет месеца след като стана ясно, че Бритни и Сам се разделят. На 17 август 2023 г. той използва стори в Instagram, за да направи изявление относно раздялата.

"След шест години любов и отдаденост един към друг жена ми и аз решихме да прекратим нашето пътуване заедно", написа той в публикацията в социалните мрежи. "Ние ще запазим любовта и уважението, които изпитваме един към друг и, както винаги, ѝ желая най-доброто."