Като че ли свикнахме Бритни Спиърс да ни поднася всякакви изненади, но разкрития, подобни на тези около връзката й с Джъстин Тимбърлейк, наистина не сме очаквали.

Бритни Спиърс отново шокира - този път с признанията в The Woman in Me за Джъстин Тимбърлейк

Бритни Спиърс отново шокира - този път с признанията си за Джъстин Тимбърлейк

Биографичната книга The Woman in Me и твърде личните моменти

Изпълнителката заяви, че докато двамата са били заедно, тя е забременяла от него, но по онова време той не е бил готов да стане баща. Заради това се е стигнало до аборт, колкото и тя да е искала да задържи дето. Точно тези признания на Бритни Спиърс ни накараха да се върнем назад във времето и да си припомним точната хронология на връзката ѝ с Джъстин Тимбърлейк.

За първи път двамата се запознат през 1992 г. по време на снимките на The All-New Mickey Mouse Club, където участват още с Кристина Агилера и Райън Гослинг. Тогава обаче са едва 11-годишни и е твърде рано да се говори за любов и връзки.

Снимка 638241

Източник: GettyImages

Въпреки това Спиърс пише в книгата си The Woman in Me, че именно Тимбърлейк е бил момчето, с което за първи път се е целунала. Но докато двамата открият, че имат чувства един към друг, трябва да минат още няколко години.

И така, през 1999 г. те започват да излизат, макар че пред медиите отричат да са заедно с месеци. Едва през септември 2000 г. решават, че е време да спрат да се крият и присъстват заедно на MTV Video Music Awards.

През януари 2001 г. Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк карат всички на American Music Awards да гледат само тях, защото са облечени в координирани тоалети от деним. А само няколко седмици по-късно излизат заедно на сцената по време на полувремето на Супербоул.

Снимка 638242

Източник: GettyImages

"Малко е трудно, но знаете ли какво, всичко опира до доверие", казва пред Entertainment Tonight тогава Спиърс по адрес на връзката си с изпълнителя. В следващите месеци двамата присъстват заедно на още няколко събития, а през септември същата година Бритни разкрива, че вече живеят заедно.

Тогава в интервю за The Guardian изпълнителката казва, че често са разделени заради много си ангажименти, но когато са заедно, прекарват времето си в къщата ѝ в Лос Анджелис. "Изобщо не ме е срам да кажа, че го обичам с цялото си сърце." 

Джъстин Тимбърлейк дори взима дейно участие в написването и продуцирането на парчето на Спиърс "What It's Like to Be Me".

Снимка 638240

Източник: GettyImages

През февруари 2002 г. двойката присъства на наградите Грами. Но само месец по-късно, докато промотира филма си "Кръстопътища", Бритни Спиърс казва, че вече не е във връзка с изпълнителя.

"Стигаш до момент, когато плачеш, за да заспиш всяка вечер. Чувствам се като в сапунена опера. Честно казано, знам какво е да имаш разбито сърце", казва няколко месеца по-късно Тимбърлейк.

Бритни Спиърс и сложните отношения с майка ѝ Лин Спиърс

Докато Бритни Спиърс харчи милионите си, майка ѝ едва свързва двата края

Сложните отношения между певицата и семейството ѝ

През ноември 2002 г. той пуска песента "Cry Me a River", а и текста, и видеото карат хората да се съмняват, че е писана именно за Бритни. Твърдения, които той отхвърля.

Двамата обаче бързо продължават напред. През 2003 г. Джъстин Тимбърлейк започва да излиза с Камерън Диас, а през 2004 г. Бритни Спиърс се жени за Кевин Федърлайн, пише People.