Много популярни личности публикуваха семейни снимки в навечерието на Коледа. Изключение не направи и семейството на Марк Антъни и Надя Ферейра, което отбеляза първото Рождество Христово на своя малък наследник.

Марк Антъни и Надя Ферейра отбелязаха първия важен празник на сина си

Първият важен празник на Марк Антъни и Надя Ферейра като родители

Разбира се, с пищно тържество

Шестмесечното момченце се появи в Instagram профила на своята майка, позирайки пред коледната елха. 24-годишният парагвайският модел пък празнува първата си Коледа като майка - и затова не пропуска да подчертае специалния повод.

На кадъра Надя позира в ярко зелена рокля, подчертаваща фигурата ѝ, допълнена от пищно колие и дългите, свободно спуснати коси. В ръцете си тя държи бебето, което пък е с очарователно с облекло от тъмносин панталон, карирана риза и шапка на Дядо Коледа.

Заедно със снимката Надя изрази и чувствата си от това, че прекарва първите подобни празници със своя наследник.

"Коледа винаги е била любимият ми празник, заради семейните традиции и обичаи. Но тази наистина е по-специална и важна за мен - защото сега съм с малкия си син. Който се появи в живота ни, за да ни направи истински щастливи", написа съпругата на Марк Антъни към публикацията си.

Марк Антъни сподели снимка на малкия си син в компанията на "чичо" Дейвид Бекъм

Марк Антъни сподели снимка на малкия си син в компанията на "чичо" Дейвид Бекъм

Колко близки са музикантът и футболистът

В допълнение към очарователната снимка, майката на Надя - Луди за пореден път демонстрира силната връзка, която споделя със своя зет, певецът Марк Антъни. Използвайки социалните мрежи, тя публикува няколко кадъра, чрез които отправя весели коледни пожелания към своите последователи. Заснети в Парагвай, на тях може да видим Луди, както и сестрата на Надя - Ели със сина си Маурисио.

Редом до тях е и Марк, който, въпреки работните ангажименти, успява да се присъедини към съпругата си и нейното семейство, както поясняват от Hola. Двойката се наслади дори и на бебешкото парти на Ели, която очаква второто си дете.