На Ким Кардашиян може и много да ѝ върви в бизнес начинанията, но това не означава, че късметът е винаги с нея, особено пък когато вика за любимите си футболни отбори от трибуните.

Ким Кардашиян, детската ѝ снимка и как е изглеждала риалити звездата преди 36 години

Как е изглеждала Ким Кардашиян преди повече от 30 години

Риалити звездата се връща назад в миналото

През изминалата седмица Кардашиян бе забелязана в Лондон по време на мача между Арсенал и Спортинг Лисабон. Въпреки че домакините бяха фаворити в мача, те в крайна сметка го загубиха след изпълнение на дузпи и отпаднаха от Лига Европа. 

Няколко дни по-късно Ким Кардашиян бе в Париж, където пък посети мача между ПСЖ и Рен. И отново за огорчение на домакините те загубиха срещата. По-интересното в случая бе, че това бе първа домакинска загуба за ПСЖ от 35 мача, пише Highsnobiety.

Всички тези съвпадения накараха много футболни фенове да заговорят за проклятието на Кардашиян. Не е ясно кой ще бъде следващият футболен мач, който Ким ще посети, но доста от големите отбори в Европа имат от какво да се притесняват.

А това проклятие пък няма как да не свържем с това на Кендъл Дженър. През годините моделът имаше връзки с няколко баскетболисти от NBA, като в периода, в който Дженър е с дадения баскетболист, той или получава тежка контузия, или се наблюдава драстичен спад във формата му.