Изминалия уикенд бе доста емоционален в света на футбола - в две от най-добрите и гледани първенства в света трябваше да бъде определен новият шампион в последния кръг от сезона.

Лео Меси, Интер Маями и слуховете, че ще закупи акции от клуба и ще играе в него

Ще стане ли съдружник Лео Меси с Дейвид Бекъм

Слуховете започват...

По-драматично от това едва ли има как да бъде. Но докато в Италия и Англия следяха мачовете с напрежение, то такова във Франция липсваше, защото още преди няколко кръга се знаеше, че ПСЖ ще са шампиони.

Но последният мач на сезона за отбора бе белязан от друга голяма новина. А именно, че една от големите звезди - Килиан Мбапе, е решил да преподпише с клуба, а не да го напусне, каквито бяха очакванията.

Носеха се всякакви слухове за бъдещето на френския национал, като повечето от тях го свързваха с трансфер в Реал Мадрид. Имаше даже твърдения, че Мбапе се е договорил с испанския гранд за личните си условия. Е, очевидно това или не се е случило, или ПСЖ са успели да го убедят да остане за поне още три сезона.

Идриса Гай, ПСЖ и вероятната причина за отсъствието му от мача с Монпелие

Футболистът, обвинен в хомофобия

Идриса Гай ще трябва да даде обяснение за....

И до момента може и да няма официално оповестени подробности около новия контракт на Килиан Мбапе, но но може и да се окаже, че френският гранд на практика е купила футболиста повторно. Испанският спортен журналист и анализатор Гийем Балаге твърди, че Мбапе ще получи 150 милиона евро за това, че е подписал нов договор.

И в тези пари не са включени заплатите на футболиста, пише FanNation, които са част от групата на Sports Illustrated. А през 2018 г. ПСЖ платиха 180 милиона евро на Монако, за да си осигурят услугите на французина. Ако това твърдение се окаже вярно, наистина ще излезе, че френският град два пъти е купил един и същи футболист за толкова много пари.

Джейк Даниелс и признанието на футболиста на Блекпул, че е гей

17-годишният футболист, който призна, че е гей

Трябват топки за толкова важно решение

Към момента Неймар остава най-скъпият трансфер в света на футбола. През 2017 г. отново ПСЖ задействаха откупната клауза в договора му с Барселона, която бе на стойност 198 милиона евро.