Миналият уикенд Кейт Мидълтън се появи за пръв път на публично място след претърпяната през януари коремна операцията. Принцесата на Уелс отиде на пазар до близкия фермерски магазин в Уиндзор в компанията на принц Уилям. А преди часове в социалните мрежи бяха публикувани и кадри от тази кратка, но така важна разходка.

Кейт Мидълтън и принц Уилям - на публично място за пръв път след операцията

Усмихната, в добро здраве и с Уилям под ръка - Кейт се завърна

Това е добър знак

На тях Кейт е в спортно облекло, в каквото я виждаме рядко, но не и чак толкова, колкото някои други известни личности. А и никой не очаква, докато е със семейството си и е в ролята на средностатистическа майка и съпруга, да носи елегантните тоалети, с които блести на кралските събития.

анкета

Редно ли е кралските особи и звездите да редактират снимките, които публикуват?

Виж резултати

Че защо не, всеки го прави 60.2%

Не, това си е вид лъжа 19.5%

Може, но трябва да казват, че има промени 15.2%

Така са по-красиви 5.1%

Но по-голямо впечатление от дрехите прави голямата усмивка на Кейт Мидълтън и това, че тя е във видимо добро здраве и настроение.

Е, няма как да пропуснем факта, че изглежда малко отслабнала, но това вероятно е в реда на нещата, имайки предвид здравословните проблеми, които я принудиха да отложи ангажиментите си за няколко месеца.

Кейт Мидълтън в училището на децата си и в кухнята дори и след операцията

Кейт без помощ в домакинската работа след операцията

Решението е на самата принцеса

След публикуването на кадрите от TMZ и The Sun в социалните мрежи отново се появиха разнопосочни коментари. Докато някои се радват да видят любимата си принцеса отново, други заподозряха, че това всъщност не е Кейт Мидълтън, а нейна двойничка. Очевидно докато съпругата на принц Уилям не се появи отново пред медиите и погледите на всички, спекулациите около нея няма да спрат.