В последните седмици Кейт Мидълтън е най-коментираната личност в света. Доскоро дори без да е направила нищо - само с отсъствието си. Преди седмица обаче предизвика още по-бурни коментари по свой адрес заради снимката, която публикува в официалния профил в социалните мрежи по случай 8 март.

Кейт Мидълтън, една снимка и много катастрофални последствия

Кейт Мидълтън, една снимка и много катастрофални последствия

Защо принцесата трябваше да постъпи различно

След признанието, че си е поиграла с програмите за редактиране на снимки, принцесата на Уелс се превърна в откровено противоречива личност, каквато никога досега не е била. Интернет пространството не спира да изобилства от конспиративни теории за причината за така мистериозното й изчезване и за това в какво здравословно състояние е наистина. А дворецът все така продължава да мълчи.

Според приближени до Кейт Мидълтън, цитирани от The Sunday Times, тя и съпругът й принц Уилям имат намерение да говорят за проблемите си от последните месеци и принцесата ще даде повече подробности за коремната операция, както и за процеса на възстановяване. Но това ще се случи, когато те самите решат, а не под натиска на медиите и обществеността.

Снимка 657667

Източник: GettyImages

Най-вероятно след като Кейт се завърне към официалните си ангажименти след Великден, тя ще даде своята версия за това защо изчезна така от публичното пространство и остави всички да предполагат какво точно се случва с нея.

анкета

Редно ли е кралските особи и звездите да редактират снимките, които публикуват?

Виж резултати

Че защо не, всеки го прави 60.1%

Не, това си е вид лъжа 19.6%

Може, но трябва да казват, че има промени 15.2%

Така са по-красиви 5.1%

Източникът коментира още, че принцесата на Уелс не иска да привлича допълнително внимание върху себе си и надали ще прави гръмки изявления и обръщения. Но пък тя винаги е била открита с тези, които й симпатизират, затова най-вероятно подробностите за изминалите месеци ще сподели в непринудени разговори, точно както често обича да прави, когато става дума за семейството и личния й живот.

Защо Кейт Мидълтън не носи брачната си халка на снимката от Деня на майката

Защо Кейт не носи брачната си халка

Още въпроси, свързани с принцесата

Безспорно последните коментари и критики по неин адрес са успели да разстроят съпругата на принц Уилям, която не е очаквала подобна реакция след една семейна снимка. Въпреки това се очаква за рождения ден на принц Луис на 23 април да имаме нов негов портрет, както традицията повелява. Само все още не е ясно дали ще бъде заснета от майка му или от професионален фотограф.