Началото на сезона определено не е най-доброто и мечтаното за Леброн Джеймс. Краля пропусна доста мачове заради наказания и контузии, а и Лос Анджелис Лейкърс не се представят никак убедително.

Леброн Джеймс, COVID-19 и фактът, че ще пропусне мачове

Проблемите за Краля продължават

Какво се случва с Леброн Джеймс

Като в момента дори участието им в плейофната фаза не изглежда сигурно. Разбира се, има още много мачове, в които могат да подкрепят амбициите си за титла и с добра игра и поредни победи.

Леброн обаче е важна част от отбора и отсъствието му от паркета си личи много ясно. Последно той бе наказан да не играе заради мелето с Айзея Стюард, след това пропусна минути и заради фалшивия положителен тест за COVID-19.

Като между тези две случки беше глобен от NBA заради начина, по който изрази радостта си след една от ключовите тройки, които отбеляза срещу Индиана Пейсърс. Така наречения танц "big balls", му донесе не само парична глоба, но и неудобрението на една от легендите на играта - Карим Абдул-Джабар.

Легендата на Лейкърс и Милуоки остана възмутен от танца на Леброн Джеймс. В канала си в YouTube Абдул-Джабар коментира някои от интересните случки в света на спорта през последните дни и не пропусна да засегне Краля, пише NBC Sports.

Според бившия баскетболист е напълно излишно да изразяваш радостта си с подобни детски прояви и танци. Според него победата е достатъчно и не е нужно да показваш неуважение към противника по този начин, защото най-добрите не танцуват.

Леброн Джеймс, мачът с Индиана Пейсърс и новата глоба, която му бе наложена

Нова глоба за Леброн Джеймс

Краля е в серия... от наказания

Карим Абдул-Джабар също така се чуди защо Леброн Джеймс е решил да покаже радостта си по този начин при положение, че знае отлично, че от 2010 г. насам NBA санкционира изразяването на радост с този танц.