Последните две години са доста странни. Малко са и хора могат да кажат, че за тях те са добри и са им донесли достатъчно положителни емоции.

Леброн Джеймс, Айзея Стюард, спречкването помежду им и последствията от него

Колко ще загуби Краля от мелето

След грозните сцени на мача между Лейкърс и Пистънс

Е, Леброн Джеймс може да се похвали с положителни емоции: през миналата година Лос Анджелис Лейкърс успяха да спечелят титлата в NBA. Но след това нещата определено не се получават.

Последния месец пък определено не е най-добрият и в кариерата на Джеймс. Да, той е може би единственият играч на отбора, който се представя на ниво и е постоянен в изявите си, но му се случват странни неща.

Първо дойде мелето в мача с Детройт Пистънс, заради което отнесе наказание. След това отново беше глобен заради начина, по който изразява радостта си след една от важните точки, които отбеляза в мача срещу Индиана Пейсърс.

А сега се очертава да пропусне нови няколко мача, защото е влязъл под юрисдикцията на протоколите за безопасност на NBA. Те са факт от началото на пандемията и бяха променяни на няколко пъти. В най-лошия случай обаче баскетболист, който даде положителна проба за COVID-19, трябва да се изолира поне за 10 дни. Или да даде два отрицателни теста в рамките на 24 часа.

Енес Кантер, Майкъл Джордан, Леброн Джеймс и защо баскетболистът ги нападна

Кой и защо нападна Майкъл Джордан и Леброн Джеймс

Енес Кантер има мнение

Към момента няма ясна и точна информация дали Краля е болен и какво точно се случва с него, но според източници, запознати със случващото се, ще пропусне със сигурно поне няколко мача на Лейкърс.

Първият от тях беше победата над Сакраменто Кингс, но странното в случая бе, че официалният профил на Лейкърс в Twitter публикува видео часове преди срещата, на които се вижда как Джеймс се качва заедно със съотборниците си в самолета на път за Сакраменто, пише Deadline.

Леброн Джеймс, мачът с Индиана Пейсърс и новата глоба, която му бе наложена

Нова глоба за Леброн Джеймс

Краля е в серия... от наказания

Преди началото на сезона Джеймс обяви, че в крайна сметка е решил да се ваксинира, защото след проучванията, които е направил, смята, че това е най-добре за него и семейството му. Все пак, остава да разберем какво точно се случва с Краля.