Съвсем малко остана до премиерата на новия филм на Зендая. "Претендентите" тръгва по кината от този петък, 26 април, а едно от най-обсъжданите неща около него са интимните сцени между актрисата и двамата ѝ колеги Майк Файст и Джош О'Конър.

Зендая в “Претендентите” и интимните сцени в провокативния филм на Лука Гуаданино

Как се е чувствала Зендая в интимните сцени от новия ѝ филм

“Претендентите” е наситен с еротично и емоционално напрежение

И тримата са в ролите на професионални тенисисти. След претърпяна контузия, която обаче за съжаление слага край на кариерата ѝ, Таши (Зендая) се забърка в любовен триъгълник. Тя става треньор на съпруга си Арт (Майк Файст), който ще трябва да се изправи срещу бившия ѝ приятел Патрик (Джош О'Конър) в мач от Големия шлем.

Още с излизането си първият трейлър на "Претендентите" загатна за горещите сцени. Към тях обаче актьорите са подходили абсолютно професионално, като в свое скорошно интервю Зендая подчерта, че работата е изисквала координация и синхронизиране между нея и колегите ѝ. "Това е танц", допълни още тя.

Пред Entertainment Tonigh актрисата разкри също, че вече е гледала филма и с родителите си. Нито обаче нейните реакции, нито тези на близките ѝ са показали някакво особено притеснение предвид горещите сцени. По-скоро всички са ги приели с усмивка.

"Беше смешно. Да, мислех, че е забавно", уточнява Зендая, като допълва също, че семейството ѝ е знаело какво да очаква от филма.

Актрисата не крие, че предвид досегашната ѝ работа в сериала "Еуфория", близките ѝ са свикнали с по-провокативно съдържание.

"Всички са гледали "Еуфория", така че не е като за първи път", отбелязва тя с усмивка.

Колкото до реакциите на семейството ѝ към пикантните сцени в "Претендентите", Зендая признава, че е наблюдавала с любопитство.

Зендая в Challengers - нов трейлър на филма на Лука Гуаданино

Зендая нажежава страстите

Нов трейлър на провокативния Challengers

"Беше смешно, защото, знаете ли, очевидно съм гледала филма много пъти, затова знам какво предстои, а всички те седяха зад мен и аз трябваше да ги гледам как гледат и после просто си казах: "О, боже".