Дефилетата на Schiaparelli винаги успяват да генерират "скандални" визии или поне да предизвикат доста разговори. Миналата година това беше лъвската глава, с която се появи Кайли Дженър.

Зендая, една рокля, един цип и две цепки

Зендая, една рокля, един цип и две цепки

Поредната зашемятяваща визия на актрисата на Седмицата на модата в Париж

Тази година всички погледни са приковани върху Зендая, която пристигна доста ефектно за дефилето на марката в Париж. Тя носеше дълга черна рокля с вграден корсет и обемна пола, а по ръкавите имаше ефектни възли.

Най-много внимание обаче привлече новата прическа на актрисата от "Дюн" - супер право дълго каре с геометричен бретон. По стълбите към представянето на колекцията на Schiaparelli се изкачи и колегата на Зендая от "Еуфория" Хънтър Шейфър.

Актрисата, която последно гледахме в "Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии", също беше облечена в творение на бранда в черно - рокля-корсет със супер изрязано деколте. Акцентът беше голямото златно колие-цвете.

Очакваме през 2025 г. да видим отново на екран Зендая и Хънтър Шейфър. От НВО Мах потвърдиха, че трети сезон на "Еуфория" ще бъде излъчен тогава, макар и без участието на Ангъс Клауд, който почина през лятото на 2023 г.