Покрай всички шеги и закачки, както и коментари за акции и цени на криптовалути, които Илон Мъск публикува в Twitter, от време на време се прокрадва и някоя снимка, с която ни показва другото си лице.

Илон Мъск, Grimes, X Æ A-Xii и снимката на баща и син, за която всички говорят

Илон Мъск показа порасналия си син

Малкият X Æ A-Xii не спира да събира комплименти

По повод Деня на жената, милиардерът публикува нова семейна снимка, на която е с половинката си Grimes и порасналия си син X Æ A-Xii. В кадъра влизат и цветя, които вероятно Клеър Баучър (както е истинското име на изпълнителката) е получила за празника от двамата си мъже.

Като гледаме този кадър и се абстрахираме от всичко, което знаем за Мъск, той ни изглежда като най-обикновен семеен мъж, който прекарва време с любимите си хора. Но веднага идва интересната подробност, че кадърът е заснет на мястото в Тексас, където предприемачът планира да създаде цял нов град - Starbase.

Това уточнение идва от самия Мъск, с което ни напомня, че не само не се е отказал от този проект, а очевидно му е приоритет и прекарва голяма част от времето си там, където ще се появи скоро, предава Business Insider.

Илон Мъск, Starbase и градът, който милиардерът иска да построи

Какво си науми Мъск този път

Пак изненада с идея

Преди дни стана ясно, че семейството се е преместило в Остин, Тексас, за да бъдат по-близо до бъдещия град, както и до строящата се нова гигафабрика на Tesla за милиард долара, в която ще се сглобява моделът Cybertruck. А милиардерът не пропуска да покаже на десетмесечния си син всичко, което един ден ще бъде негово.