Вчера, 16 май, Григор Димитров стана на 30 години. Няколко дни преди юбилея си, тенисистът пристигна от Италия в България с половинката си Лолита Османова и своя мениджър.

Григор Димитров, Лолита Османова и защо красавицата не обича да играят заедно тенис

Когато Гришо ядоса Лолита

Какво тя мрази да правят заедно

Гришо завърши участието си на турнира Мастърс в Рим със загуба още в началото, но това не успя да помрачи настроението му, защото така му се отвори възможност да посрещне рождения си ден в родния си град със семейството си и с любимата си жена.

Димитров и Османова са двойка от няколко месеца и досега предпочитаха да не го афишират открито. Но това, че са в комплект в България, нямаше как да остане скрито - а и те не си правеха усилията да го скрият.

Вместо това, тенисистът проведе демонстративна тренировка на кортовете в Хасково, а публика му бяха майка му Мария и красивата Лолита. Османова публикува обща снимка с Григор от Рим, на която обаче са в гръб, и му честит празника. 

А родителите на Димитров го изненадаха с красива торта с българското знаме.

След като посетиха родния му град, Гришо и Лолита дойдоха в София, където разходката им започна от Боянската църква. А как е завършил празникът, остава скрито от социалните мрежи...

Посещението на Димитров в България отново ще е прекалено кратко, защото тази седмица ще вземе участие в тенис турнира в Женева.

Григор Димитров, Лолита Османова и какво ново научихме за връзката им

Обясненията в любов на Гришо и Лолита

Истински щастливи

По повод юбилея си Григор написа в профила си в Instagram, че е по-благодарен от всякога за подаръка, наречен живот, и изрази нетърпение да види какво му е подготвила следващата година.