От есента на миналата година Григор Димитров и Лолита Османова са една от двойките, които следим с интерес. Първоначално предпочитаха да пазят връзката си в тайна, но вече всички знаят, че са заедно и са много щастливи.

Григор Димитров, Лолита Османова и първата им обща снимка

Гришо и Лолита с първа обща снимка

Вече няма скрито-покрито

Милионерската наследница, която също живее в Монако, е на трибуните на всеки мач на родния тенисист. Двамата използват свободното му от тренировки и срещи време за кратки ваканции, романтичен пикник, разходка край брега на морето с луксозни автомобили и просто малко баскетбол.

При една от последните си появи на корта Гришо малко изненада феновете си с избора на предпазна маска - модел с леопардов принт. А щом видяхме, че и Лолита има същата, всичко ни стана ясно.

Преди дни в профила си в Instagram тя отговори на въпроси на почитатели, откъдето и разбрахме, че преди да се запознае с Димитров, е мразила тениса. Причината е, че до 16-годишна е тренирала този спорт - нещо толкова изтощително, че дори е спряла и да го гледа. Сега обаче не е така.

Без особена изненада е признанието на Лолита, че Монако е най-любимото й място на света. Тя обаче не скрива, че се надява скоро да посети и родината на своя любим - България.

Без притеснение Османова си призна, че е висока 174 сантиметра и тежи 60 килограма. А когато иска да влезе в перфектна форма, спира да яде хляб, сладко и мляко. С този режим и с ежедневни тренировки сваля два килограма за пет дни.

Е, от профила й в Instagram разбираме, че от време на време прегрешава със сладки изкушения, а компания в това й прави не кой да е, а самият Григор. Все пак, любовта на мъжа минава през стомаха...