Докато Григор Димитров никак не обича да говори за личния си живот, настоящата му половинка Лолита Османова често ни дава актуална информация за случващото се във връзката им.

Григор Димитров, Лолита Османова и какво ново научихме за връзката им

Обясненията в любов на Гришо и Лолита

Истински щастливи

Преди дни тя за пръв път сподели тяхна обща снимка в профила си в Instagram. Именно там и често отговаря на въпроси на свои последователи. А те, напълно очаквано, са свързани предимно с българското й гадже. Ето и какви бяха последните й признания.

Лолита разкри, че двамата с Григор са се запознали на паркинг в Монако, където прекарват по-голямата част от времето си. И макар да са двойка от няколко месеца, отношенията им изглеждат повече от хармонични.

Османова планира да придружи Димитров и на тенис турнира Уимбълдън, освен ако коронавирусът не обърка плановете й. Не крие, че е доста напрегната, когато го гледа от трибуните, и дори си е купила стрес топки, които да й помагат да се справи с напрежението.

То е не по-малко за нея и когато двамата с Гришо излязат един срещу друг на корта. Преди години тя е тренирала тенис, а сега хасковлията от време на време я предизвиква по приятелски. Или не съвсем, защото не спира да й вика и да й се кара да тича повече.

Григор Димитров, Лолита Османова и първата им обща снимка

Гришо и Лолита с първа обща снимка

Вече няма скрито-покрито

Затова и Лолита признава, че мрази да играе с Григор и предпочита всеки друг противник пред него - за да не стига до това пълно изтощение, което той й причинява.