Вече повече от седмица не спираме да се питаме какво точно предизвика катастрофата, в която Коби Брайънт загина. Сигурни сме, че съвсем скоро ще разберем, а междувременно много хора по цял свят скърбят за баскетболиста.

Коби Брайънт, смъртта му и какво знаем до момента

Всичко за катастрофата на Коби Брайънт до момента

Разследването на случая все още тече

Актрисата Еван Рейчъл Ууд обаче не е сред тях. Няколко часа след новината, че Коби и 13-годишната му дъщеря са загинали, тя публикува съобщение в Twitter.

Според Fox News, Ууд пише, че това е истинска трагедия и скърби за семейството на Коби, защото той е бил герой в спорта. След това обаче продължава, пишейки, че освен това е бил и изнасилвач.

Снимка 456797

Източник: GettyImages

Според нея, всички тези истини могат да съществуват едновременно. Актрисата нарича баскетболиста изнасилвач заради обвиненията срещу него, че през 2003 г. е насилил 19-годишно момиче в хотелска стая в Колорадо.

Еван Рейчъл Ууд, домашното насилие и през какво е преминала актрисата

Актрисата, която се страхува за живота си

Домашното насилие е сериозен проблем и Еван Рейчъл Ууд знае това много добре

Разбира се, всеки има право да изрази мнението си, но феновете на спорта, и в частност на Коби Брайънт, не приеха никак добре написаното от Еван Рейчъл Ууд.

Mercedes, Коби Брайънт и как дилърът на автомобилите в Лос Анджелис почете баскетболиста

Как Mercedes почете Коби Брайънт

Доста креативно решение

Накрая, след многото гневни коментари, актрисата изтри публикацията и направи профилите си в социалните мрежи с ограничен достъп.