Съвсем неусетно измина почти месец от смъртта на Коби Брайънт и 13-годишната му дъщеря Джиана. Към момента властите все още не са обявили официалната причина за катастрофата, защото разследването все още тече.

Ванеса Брайънт, церемонията в памет на Коби и Джиана Брайънт и кой е виновен за смъртта им

Кой е виновен за смъртта на Коби и Джиджи

Обвиненията на вдовицата на баскетболиста

Знаем, че няколко дни след инцидента Коби и Джиана са били погребани в тесен семеен кръг, без да се вдига много шум около това. Вчера, 24 януари, в Staples Center, се състоя церемония в негова чест, на която присъстваха хиляди близки и приятели.

Идеята беше да бъде почетен животът и успехите на Брайънт, като за целта на сцената се качиха някои от най-близките му, за да кажат по няколко думи. Един от най-силните моменти, разбира се, беше речта на съпругата му Ванеса, която го помоли да се грижи за дъщеря им.

Майкъл Джордан, с когото Коби беше сравняван дълги години и се водеха спорове кой е по-добър на паркета, също излезе, за да изкаже болката от загубата му.

Еван Рейчъл Ууд, смъртта на Коби Брайънт и защо актрисата нарече баскетболиста изнасилвач

Актрисата, която нарече Коби Брайънт изнасилвач

Еван Рейчъл Ууд има особено мнение за баскетболиста

Легендата на Чикаго Булс не успя да сдържи сълзите си и каза, че когато Коби е загинал, частица от самия него също си е отишла завинаги. "Почивай в мир, малки братко", завърши Джордан.