Повече от месец след смъртта на Коби Брайънт все още има доста неизвестни около причините за катастрофата.

Леброн Джеймс, Коби Брайънт и защо Краля не иска да говори за него

Защо Леброн Джеймс не иска да му задават въпроси за Коби

Всяка загуба се преживява трудно

Властите все още работят по случая, но се оказва, че има и злоупотреби. Според източници на TMZ, няколко заместници на окръжния шериф на Лос Анджелис, които са били на мястото на катастрофата, са заснели какво са видели там.

Но не само за работни цели, а и за лични нужди. Дни след смъртта на Коби някои от тези полицаи са показвали снимки от катастрофата на момиче в бар с цел да го свалят. 

Снимка 464137

Източник: GettyImages

Същите снимки, намиращи се на личните им телефони, са били разпространявани и из полицейското управление. А тези новини предизвикаха вълна от недоволни реакции в социалните мрежи.

Повечето хора смятат, че полицията не си е свършила работата, а по този начин не показват уважение нито към Коби Брайънт, нито към останалите жертви на катастрофата. Не са малко и тези, които определят тези действия като гавра.

Новините, разбира се, достигнаха и до Ванеса Брайънт, съпругата на баскетболиста. Тя използва профила си в Instagram, за да публикува официалното становище на адвоката си.

Според него, още в деня на катастрофата Ванеса е отишла при шерифа, за да изиска от него да ограничи достъпа на журналисти и фотографи до мястото на катастрофата. Разбира се, с цел да бъде запазена паметта на жертвите.

Бионсе, церемонията в чест на Коби Брайънт и какво забрани изпълнителката

Отказът на Бионсе да бъде снимана на церемонията за Коби Брайънт

Пълна позьорка с поредната прищявка

Ето защо иска полицаите, заснели и разпространили снимки от мястото на катастрофата, да бъдат наказани по-възможно най-суровия начин. Ванеса призовава всеки, които има повече информация по случая, да се свърже с нея.