През последните няколко дни сигурно половината свят, използващ интернет, се втурна да публикува снимки и съобщения в чест на Коби Брайънт.

Коби Брайънт, милионите на баскетболиста и бизнес начинанията му

Наследството, което остави Коби Брайънт

Машина за пари

Най-очакваното съобщение обаче беше това от съпругата му Ванеса. Тя, разбира се, изчака няколко дни преди да го пусне в социалните мрежи, защото със сигурност не ѝ е било до това.

До този момент профилът ѝ в Instagram беше поверителен и само одобрените от нея заявки можеха да виждат какво публикува, но това се промени преди няколко часа.

Ванеса публикува снимка с Коби и четирите им дъщери, под която написа, че тя и момичетата ѝ искат да благодарят на милионите хора, изказали подкрепата си към тях,

Съпругата на Коби Брайнът е благодарна и за всички отправени молитви, защото смята, че определено имат нужда от тях в този тежък момент.

Ванеса Брайънт написа, че са съкрушени от загубата на Коби и Джиана, както и от тази на останалите седем души, които са били на борда на хеликоптера.

"Няма достатъчно думи, които да опишат болката ни в момента. Успокоявам се с това, че Коби и Джиджи знаеха колко много ги обичаме. Бяхме невероятно благословени да ги имаме в живота си. Иска ми се да са нас завинаги."

Ванеса Брайънт е откровена, че няма представа какво очаква нея и трите ѝ дъщери оттук нататък и е невъзможно да си представи живота без Коби и Джиана. Тя моли всички да им осигурят лично пространство, за да могат да се справят с тази нова за тях реалност.

Коби Брайънт - последно сбогом с една легенда

Скъпи Коби, няма да бъдеш забравен

"Почивай в края, не в средата"

Завършва с призив към всички, които обичат баскетбола, да се включат с дарение към фондацията на Коби за развитие на млади таланти. За да помогнат на семействата, които загубиха свои близки в катастрофата пък, да дарят средства тук.

Коби Брайънт, съпругата му Ванеса и защо не са летяли с хеликоптер заедно

Споразумението, което Коби Брайънт е имал със съпругата си

Рисковете са били пресметнати