Ева Лонгория се чувства в свои води във фитнеса. Звездата от "Отчаяни съпруги" не пропуска тренировка и казва, че потенето в залата ѝ помага не само да поддържа стегнатата си фигура, но и да се грижи за психичното си здраве.

Ева Лонгория, Woman's Health и какво сподели актрисата в интервю за списанието

Ева Лонгория знае как да бъде неотразима на 46

Актрисата на корицата на списание Woman's Health

Тренировките на Ева не са леки, но пък винаги са разнообразни и вдъхновяващи. Включват от силови упражнения с повторения с тежести до интензивно кардио като скачане на батут и бокс. И от време на време йога.

Само преди дни Ева демонстрира на своите повече от 8 милиона Instagram последователи част от фитнес програмата си. 47-годишната актриса качи стори с поредица от видеоклипове, на които тренира.

Брюнетката показва как извайва тялото си в луксозно студио в Лос Анджелис, заедно с нейния треньор Джулия Браун, пише Yahoo.

В първото видео Лонгория показва упражнение, при което е стъпила с единия си крак на земята, а другият лежи сгънат върху куб. Така тя изпълнява серия от напади с дъмбел в ръка.

Във втория клип звездата лежи по гръб върху постелка, като вдига щанга, поставена малко под кръста ѝ. Очевидно повторенията никак не са лесни, тъй като Ева стиска зъби докато изпълнява тласъците, за да стегне дупето и бедрата си.

Накрая звездата завършва тренировката с клякания с гиричка в едната ръка. 

Ева Лонгория и интензивните й упражнения с мини батут за фитнес

Кой е любимият фитнес уред на Ева Лонгория

46-годишната актриса подскача като 20-годишна

Както споменахме, това не е първият път, когато Ева Лонгория споделя своята впечатляваща тренировка с феновете си. Миналият месец актрисата отново даде ударна доза мотивация в Instagram, като показа ранната си сутрешна сесия за изпотяване. "Стани и се изправи", озаглави тя клипа, в който я виждаме да пристига във фитнеса в шест сутринта.