За мнозина тренировките са скучна работа, но не и за звездата от сериала "Отчаяни съпруги". 46-годишната Ева Лонгория проявява креативност и в това отношение, и прави упражненията си много по-вълнуващи с помощта на един единствен уред за фитнес.

Наскоро Лонгория качи интересно видео в своя Instagram, на което виждаме как тренира в дома си върху мини батут. Отстрани погледнато, изглежда лесно и забавно. Но всъщност тренировките върху трамплин са натоварващи.

Започва с поредица от ритници, скокове и повдигане на коляното, докато носи чифт претеглени ръкавици. Следват упражнения за корем, крака и ханш, но този път е с комплект тежести на глезените.

Това не е първият път, в който Лонгория демонстрира тренировки на батут. През месец април публикува подобно видео, но този път е понесла любимия си мини трамплин на яхта и скача върху него на фона на хита "Girls Just Want to Have Fun". Определено знае как да се забавлява, дори и когато се упражнява.

Подскачането носи допълнителни ползи за упражненията и за здравето като цяло, уточняват от Eat This, Not That!.

Ева Лонгория, новата снимка по бански и колко секси е актрисата на 46

Ева Лонгория и секси червеният бански

Право в десетката

"Използването на фитнес батут може да помогне, ако сте с наднормено тегло или имате проблеми със ставите, свързани с излишните килограми. Освен това е доста забавно занимание!", обяснява доктор Фатима Коди Станфорд.