Миналата седмица около Мис България 2023 се разрази скандал, след като организаторите на конкурса обявиха в социалните мрежи, че отнемат титлата на Елизабет Кравец. За новата миска бе определена служебно първата подгласничка Илияна Борисова, но явно тепърва ще има още за изясняване около случилото се.

Защо Мис България 2023 Елизабет Кравец остана без титла и корона

Защо Мис България 2023 Елизабет Кравец остана без титла и корона

И нейният отговор на скандала

Кравец вече публикува официална позиция в Instagram, но няколко дни след това дойде и поредният влог в нейния YouTube канал, в който отново засяга темата. От видеото разбираме, че всъщност нейни приятели и последователи са я информирали, че й отнемат титлата, а никой от организаторите на конкурса не си е направил труда да се свърже предварително с нея и да разговарят на четири очи. И това за нея е много обидно.

"Мис България е конкурс за красота, а не за нечии бизнес интереси", още веднъж бе категорична Елизабет Кравец. Тя се е явила и на Мис Варна, и на националния конкурс именно с тази нагласа и смята, че победата й е напълно заслужена и единодушна.

Тя също така е категорична, че е изпълнила всички задължения, които е имала. Признава, че не е имала връзка със собственика на правата Гаел Санчес. Обяснява, че тя така е преценила, но не е било защото не е искала, а защото са останали много неизпълнени обещания от негова страна, които са били вписани и в договора.

По думите й, никое 17-годишно момиче няма да се откаже от предложения за Холивуд, Франция, филми, пари, агенции и други подобни. "Щом на мен не са го дали, аз съм си тръгнала по мой път, сама, както аз си знам, както мога да постигна върха", категорична е тя във видеото си.

След скандала с Елизабет Кравец - коя е новата Мис България 2023 Илияна Борисова

След скандала с Елизабет Кравец - коя е новата Мис България 2023 Илияна Борисова

Да получиш титлата месеци след конкурса

Въпреки случилото се, Елизабет Кравец е позитивно настроена и смята, че най-доброто за нея предстои. Знае, че всичко се случва с причина и може отнемането на титлата всъщност да е за нейно добро. Вероятно наистина е така, защото само за три дни видеото й събра над 38 хиляди показвания - резултат, за който някои влогъри се борят с години. И сме сигурни, че изненадите от нея тепърва предстоят.