В продължение на цели осем сезона Джон Крайър и Чарли Шийн са братята Алън и Чарли в един от най-обичаните комедийни сериали "Двама мъже и половина". След като обаче си разменя обиди и се скарва с Чък Лори (един от създателите на ситкома), Шийн в крайна сметка е окончателно изгонен от продукцията, а договорът му прекратен. В останалите четири сезона Джон Крайър си партнира с Аштън Къчър, който получава главна роля като милиардера Уолдън.

Колко спечелиха актьорите от "Двама мъже и половина" от участието си в сериала

Колко спечелиха актьорите от "Двама мъже и половина" от участието си в сериала

От най-бедния, до най-богатия

Тази година обаче научихме, че Чък Лори и Чарли Шийн са заровили томахавката, като сценаристът дори е предложил на актьора да участва в новия му сериал Bookie. Разбира се, Шийн не се е поколебал и е приел ролята.

След като години наред той бе далеч от общественото внимание, сега медиите отново следят какво ново се случва около него в личен и професионален план. В скорошно интервю за People Чарли Шийн сподели, че иска да даде нов шанс на актьорската си кариера. И предвид помирението му с Чък Лори, не е изненадващо, че хората вече си задават въпроса дали пък няма да видим актьора отново в ролята му на чичо Чарли в "Двама мъже и половина".

Снимка 646738

Източник: GettyImages

Досега Шийн не е коментирал тази възможност, но пък поне за колегата му от сериала Джон Крайър знаем със сигурност, че пак би изиграл Алън Харпър. Това издава самият той в интервю за Entertainment Tonight.

"Не бих изключил нищо, но не съм говорил с Чарли", допълва актьорът, от което става ясно, че между двамата няма лоши чувства.

Джон Крайър споделя също, че е щастлив от новината за сдобряването на Шийн и Лори.

Снимка 640746

Източник: GettyImages

"Чък изпитва огромното облекчение, че е успял да възроди приятелство, което е наистина значимо за него. Той и Чарли бяха много, много близки през първите няколко години от "Двама мъже и половина" и това, че успяха да се помирят, е наистина прекрасно. Не съм говорил с Чарли. Не знам дали вече знае номера ми. Но всичко може да се случи", издава Джон Крайър.

Колкото до неговата кариера в момента, той е все така отдаден на актьорството и дори е захванал нов проект.

Чарли Шийн откровено за бащинството на 14-годишните си близнаци

Какъв баща е Чарли Шийн

Актьорът се грижи сам за 14-годишните си близнаци

В сериала Extended Family Крайър играе Джим, щастливо разведен мъж, който живее с бившата си съпруга и децата им, докато тя вече ходи по срещи с други мъже. По думите на създателите на ситкома историята цели да покаже, че разводите могат да се случват по приятелски начин, а след това родителите да продължат да отглеждат децата си съвместно.