Въпреки че от 2019 г. насам Чарли Шийн е вече чист и трезвен, проблемите му с наркотиците и алкохола в миналото успяват да му създадат доста проблеми и в личен план. През 2002 г. той се жени за Денис Ричардс, но само три години по-късно двамата се разделят, когато тя е още бременна в шестия месец. Разводът им изобщо не минава леко, а на фона на това актьорът отново започва с наркотиците и алкохола.

Денис Ричардс, Чарли Шийн и съжалява ли актрисата за брака им

Съжалява ли Денис Ричардс за брака си с Чарли Шийн

И защо се разделят, когато е бременна

По време на участието си в подкаста Just B, Денис Ричардс се връща към спомените си отпреди години, още когато се запознава с Чарли Шийн. Тя признава, че е била "невероятно наивна" относно неговата зависимост.

Денис Ричардс разказва, че когато се среща с актьора, той е бил "трезвен от четири години" и никога не е съмнявала, че той ще преодолее трудния си период. Въпреки че тогава много хора я питат дали не се притеснява от проблемите му, тя е била категорична.

Чарли Шийн и Денис Ричардс през 2002 г.

Източник: GettyImages

Чарли Шийн и Денис Ричардс през 2002 г.

"Казвах "не", не познавах онзи човек. Знаех само кого срещнах. И това беше мъж, трезвен от четири години. Не го съдих за миналото му, защото си казах, че миналото му го е направило такъв, какъвто е днес. Човекът, когото срещнах, беше много различен от човека, който се оказа впоследствие", споделя 52-годишната Денис Ричардс.

Тя признава още, че ако бе срещнала Шийн в периода му на най-тежката зависимост, едва ли е щяла да излиза с него. Но тогава не е имала колебания, нито дори заради противоречивите истории за него в медиите, тъй като не е знаела кои изобщо са верни.

Съветът на Денис Ричардс към Сами Шийн за уголемяването на гърдите

Кой и защо не иска дъщерята на Чарли Шийн да уголеми гърдите си

Съвет от първа ръка

"Той беше трезвен и съвсем различен човек. Просто познавах човека, когото срещнах", допълва Денис Ричардс.