Чарли Шийн и Чък Лори работят рамо до рамо години наред в "Двама мъже и половина", но след публичния им конфликт от 2011 г. спират всякакъв вид комуникация помежду си. Тогава актьорът си позволява да отправи доста и цинични обиди към сценариста и съответно е уволнен и заменен от Аштън Кътчър.

Колко спечелиха актьорите от "Двама мъже и половина" от участието си в сериала

Колко спечелиха актьорите от "Двама мъже и половина" от участието си в сериала

От най-бедния, до най-богатия

Сега, цели 12 години по-късно, томахавката между Чарли Шийн и Чък Лори вече е заровена. А първата крачка е направил сценаристът. Това се случва наскоро, когато той и колегата му Ник Бакай пишат сценария за нов комедиен сериал - How To Be a Bookie. Двамата решават, че било забавно холивудска звезда, която играе себе си, да има епизодична роля. Уловката е, че холивудската звезда трябва да бъде заклет комарджия. В съзнанието на Чък Лори веднага изниква Чарли Шийн.

"Спомням си, че Чарли много се занимаваше със спортни залагания и ми разказваше истории за това през цялото време. Още когато нещата бяха наред между нас", споделя сценаристът пред Variety.

Идеята му за включването на Чарли Шийн в сериала How To Be a Bookie изненадва доста другия сценарист, Ник Бакай. "Беше като гръм от ясно небе", признава той.

Но Чък Лори е решен да направи голямата крачка в стопяването на ледовете между него и Шийн, въпреки че признава, че е трябвало да минат години, преди отново да поиска да гледа епизоди на "Двама мъже и половина". Сценаристът все пак помни и цени времето, прекарано с актьора на снимачната площадка. А то не е никак малко. Двамата работят заедно по цели 170 епизода.

Снимка 640747

Източник: GettyImages

След като Чък Лори се свързва с екипа на актьора, се оказва, че и двамата искат и са готови да оправят отношенията помежду си. "Бях нервен, но почти веднага щом започнахме да говорим, си спомних, че едно време бяхме приятели. И това приятелство изведнъж изглеждаше сякаш отново го има... беше лечебно, прегърнахме се", споделя Чък Лори.

По думите му Чарли Шийн се е справил чудесно и с четенето на маса, на което са го поканили за сериала How To Be a Bookie. "Той играе версия на себе си, която е преследвана от минали проблеми и се справи добре с това", издава сценаристът.

Снимка 640744

Източник: GettyImages

Актьорът обаче не е харесал едно нещо в сценария. В оригиналната версия героят му остава в рехабилитационен център, но след като Чарли Шийн не одобрява това развитие на събитията, Чък Лори се съгласява на промяна.

Другият сценарист, Ник Бакай, явно също е доволен от работата с Шийн, когото нарича "един от най-добрите комедийни актьори".

Сериалът How To Be a Bookie е вдъхновен от опита на Бакай в света на спортните залагания и проследява историята на букмейкъра Дани (Себастиан Манискалко). Той определено не обича да играе по правилата и е наясно, че кариерата му може да приключи, след като спортните залагания бъдат легализирани в Калифорния.

Ейприл Боулби и какво си спомня актрисата от участието си в "Двама мъже и половина"

Как изглежда днес палавата Канди от "Двама мъже и половина"

Един добър старт за начало на кариера

How To Be a Bookie е в HBO Max от 30 ноември