Не е тайна, че една от причините Чарли Шийн да бъде заменен от Аштън Кътчър в "Двама мъже и половина" бе дрязгата му със създателя на сериала - Чък Лори.

Сами Шийн, OnlyFans, Чарли Шийн, Денис Ричардс и какво мислят родителите ѝ за новия ѝ профил

И дъщерята на Чарли Шийн с профил в сайта за възрастни OnlyFans

Одобряват ли родителите на Сами Шийн решението ѝ

Доста години двамата не бяха в добри отношения, но изглежда, че това вече е зад гърба им, защото от Deadline разбираме, че двамата ще обединят усилия отново.

Това ще се случи за комедийния сериал на Max, както ще се казва HBO Max скоро, How To Be a Bookie. Тук обаче Ший няма да бъде в главната роля. Тя ще е поверена на Себастиан Манискалко, който ще изиграе букмейкър, който трябва да намери начин да оцелее в постоянно променящия се бизнес и легализацията му.

Очакванията са Чарли Шийн да има редовни появи в осемте епизода на сериала, но точната му роля не е ясна. Това е част от завръщането на Шийн към телевизията след като миналата година стана ясно, че ще участва и в сериала Ramble On.

Памела Андерсън, Чарли Шийн, Бен Афлек - знаменитости, които са пристрастени към хазарта

Знаменитостите, пристрастени към хазарта

И кой от тях е губил стотици хиляди долари

Не се знае как Шийн и Лори са заровили томахавката, но през лятото на 2011 г. раздорите между тях стигнаха връхната си точка. И така след серия от скандали и обиди актьорът бе уволнен от "Двама мъже и половина", а по-късно заведе дело срещу Лори и Warner Bros. за 100 милиона долара, което бе уредено.