След като Илон Мъск най-накрая завърши сделката за придобиването на Twitter, очакваме да разберем какви промени ще въведе.

Илон Мъск, Twitter, OnlyFans и ще монетизира ли публикуването на порнографско съдържание

Ще превърне ли Илон Мъск Twitter в подобие на OnlyFans

Интересна идея от страна на милиардера

Поне към момента има един куп спекулации и предположения за това какво точно ще промени милиардерът в социалната мрежа. Като например, че ще таксува известните личности, които искат профилът им да има статута на проверен и обозначен със звезда. Или пък че ще превърне Twitter в нещо като OnlyFans.

Е, към момента нищо не е официално потвърдено или въведено и явно какво ще се случва предстои да разберем. Но пък това не пречи на Джиджи Хадид вече да е взела решение дали да продължи да използва социалната мрежа.

В профила си в Instagram тя казва, че преди няколко дни е деактивирала профила си в Twitter, защото не смята, че социалната мрежа е добро и безопасно място. А с новото ръководство не смята, че нещата ще се променят към по-добро.

Хадид твърди, че все пак съжалява за феновете, с които е имала възможност да контактува там. Тя не е първата известна личност, която изразява опасенията си от новата посока, в която може да поеме социалната мрежа. Шонда Раймс например също реши да деактивира профила си, защото не иска и да разбира какво е замислил Мъск.

"Разговори в бръснарницата", Кание Уест и защо епизодът с него няма да бъде излъчен

Нови неприятности за Кание Уест

Какво се случва с участието му в "Разговори в бръснарницата"

Леброн Джеймс пък изказа загрижеността си относно възможността в Twitter правото на свободно изразяване да бъде бъркано с речта на омразата, пише E! News.