Вече съвсем официално Илон Мъск е собственик на Twitter и сега всички очакват милиардерът да започне с големите промени в социалната мрежа.

Илон Мъск, Twitter и новината, че милиардерът вече официално е новият собственик на социалната мрежа

Как приключи сагата на Илон Мъск с Twitter

“Птицата е освободена”

Има слухове, че предстоят съкращения, с които Мъск цели да намали разходите на компанията. Има и други, според които той ще предприеме нещо доста различно като подход, за да вкара още пари в компанията.

Към момента Twitter е единствената социална мрежа, която позволява публикуването на снимки и видеа, които по-принцип са 18+. И Илон Мъск смята да започне да изкарва пари от цялото това нещо, разработвайки план, приличащ на OnlyFans.

Снимка 593260

Източник: GettyImages

От The Washington Post твърдят, че са се добрали до вътрешен имейл, в който се твърди, че когато създател на съдържание в социалната мрежа публикува видео, то той може да направи стената си платена. И по този начин само хората, които възнамеряват да платят, ще могат да го виждат. И това ужасно много напомня на OnlyFans. 

Илон Мъск, Стивън Кинг, покупката и промените в Twitter и кое ядоса писателя

Илон Мъск срещу Краля на ужаса

Промените в Twitter ядосаха Стивън Кинг

Според The Daily Mail, към момента цели 13% от споделяното съдържание в Twitter е с порнографска насоченост, което прави идеята на Мъск да го монетизира доста логична, пише DMARGE.