Откакто се раздели с Ким Кардашиян, Кание Уест не може да стои кой знае колко дълго извън полезрението на медиите. Той просто обожава да се замесва в скандали.

Джиджи Хадид, Кание Уест, Габриела Карифа-Джонсън и скандалът, който се разрази

Защо Джиджи Хадид нападна и обиди Кание Уест

Моделът защитава приятелка

Последно си навлече гнева на Джиджи Хадид заради коментари към модна редакторка. И Уест не разочарова, тези които очакват отново да се забърква в неприятности.

От People разбираме, че рапърът е бил поканен като гост в предаването "Разговори в бръснарницата", което е продуцирано от Леброн Джеймс и Маверик Картър. Епизодът е бил записан, но от официално изявление на Картър става ясно, че той няма да бъде излъчен.

Продуцентът пояснява, че още преди няколко седмици е било уговорено гостуването на Кание Уест в епизода, но е било взето решението той да не вижда бял свят. Причината е, че в него рапърът вместо да коментира всичко случващо се около него в последно време е използвал случая, за да разпространява опасни според продуцентите стереотипи и да насажда омраза.

Мaверик Картър допълва, че "Разговори в бръснарницата" приема всички мнения и гледни точки и им дава трибуна за изява, но никога не е и няма да толерира реч на омразата. Леброн Джеймс, който взима участие в част от разговорите, не е бил по време на този с Уест.

Леброн Джеймс, Серина Уилямс и защо Краля блее като коза след победата ѝ на US Open

Защо Леброн Джеймс блее като коза

Краля знае как да празнува победата на Серина Уилямс

От People припомнят, че само преди седмица Кание Уест отново се забърка в скандал, като сподели в профила си в Instagram екранни снимки от чатове с Шон Комбс, познат като Diddy. От тях се вижда, че Уест твърди, че колегата му е управляван от евреи.