Откакто бяха забелязани заедно в ресторанта Casa Cipriani в Ню Йорк, за Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид. И въпреки че до момента никой от тях не коментира официално отношенията помежду им, редица източници казват, че двамата се срещат. "Те са щастливи заедно", разкри наскоро вътрешен човек и на Entertainment Tonight.

Леонардо ди Каприо, Джиджи Хадид и слуховете, че се опознават

Какво се случва между Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид

Нова любов или просто приятелство

Смята се, че романсът между Джиджи и Лео се ражда малко повече от месец, след като стана ясно, че актьорът е приключил четиригодишната си връзка с Камила Мороне. Двойката сложи край на отношенията си през август тази година.

На Седмицата на модата в Милано в петък, 23 септември, Хадид дефилира на подуима като част от ревюто на Versacе. Впечатляващото събитие привлече множество дизайнери, супермодели, стилисти, модни критици или просто любители на модата. В това число - и самата Камила Мороне.

Снимка 588839

Източник: GettyImages

Бившата приятелка на Леонардо Ди Каприо седеше не къде е, а на първия ред, непосредствено до подуима. Камила се наслаждаваше на най-новата колекция на италианската модна къща, докато Джиджи Хадид събираше погледите на публиката на дефилето.

А за Седмицата на модата в Милано пристигна и самият Леонардо ди Каприо. Вероятно за да бъде близо до своята любима. "Двамата с Джижи се срещат", категоричен е източникът на Entertainment Tonight.

Дждижи Хадид, Зейн Малик и защо е важно дъщеря им Кай да е наясно с произхода си

На какво иска да научи дъщеря си Джиджи Хадид

И колко е важно да знаеш, че си различен

За Джиджи Хадид това е първата публична връзка, откакто прекрати отношенията си с бившия си приятел и баща на детето ѝ Зейн Малик през 2021 г. Миналият понеделник, 19 септември, моделът отпразнува втория рожден ден на дъщеря си Кай, като публикува стори в Instagram с детска торта. "Нашето ангелче днес навърши 2 години", написа тя, отбелязвайки Малик в публикацията.