Преди девет месеца 26-годишният модел Джиджи Хадид и 27-годишният бивш вокалист на One Direction Зейн Малик станаха родители.

Джиджи Хадид, Кай и летните забавления на майка и дъщеря

Летните забавления на Джиджи и Кай

Майка и дъщеря посрещат лятото в басейна

Джиджи не крие, че напълно се отдала на майчинството и отсега се подготвя за някои важни моменти във възпитанието и израстването като личност на малката Кай.

Става въпрос за смесения произход на дъщеря й, с който Джидижи се гордее и държи тя да е наясно с него.

Бащата на Джиджи е палестинец, а майка й - холандка. При партньора й Зейн положението не е по-различно - неговият баща е с британско-пакистански произход, а майка му е англичанка.

Пред i-D Джиджи споделя, че тя и Зейн непрекъснато обсъждат своето богато наследство.

"Като партньори, ние много говорим и обсъждаме това, защото то е наистина важно за нас. Но сме и от първото поколение на смесени раси", което моделът сравнява с "мост", предполагаме, между различните националности.

Говорейки за собствения си културен опит, тя признава, че понякога се чувства "прекалено бяла", за да обсъжда своите арабски корени. Дълго се опитва да разбере къде точно се вписва по отношение на расата. И в същото време осъзнава привилегията на бялата кожа.

Ето защо още отсега двамата със Зейн Малик са решени да помогнат на дъщеря им да се чувства "уверена и горда от своя произход", съобщават от Bang Showbiz.