Само преди около две седмици тръгнаха слуховете, че Леонардо ди Каприо и Камила Мороне са решили да сложат край на връзката си. И след това те се оказаха верни.

Леонардо ди Каприо, Камила Мороне и слуховете за раздялата им

Отново ли е сам Леонардо ди Каприо

Нещата с Камила Мороне не са се развили добре

Официални детайли около раздялата, разбира се, няма, и дори не е ясно дали ще има. Особено като се има предвид колко потаен е актьорът. Но пък в социалните мрежи започнаха да валя шеги и мемета, че той е оставил модела, защото тя скоро няма да се вписва във възрастовата му критерия - под 25 години.

Закачките с Ди Каприо се основават на предишните му връзки, които случайно или не винаги са били с много по-млади от него жени. Но пък се оказва, че актьорът не тъжи кой знае колко много около раздялата, а дори напротив - търси нова любов.

Появиха се слухове, че Леонардо ди Каприо е започнал да излиза с Джиджи Хадид. И може би наистина има нещо вярно в това. Източници на списание People твърдят, че двамата са били забелязани заедно на няколко пъти в Ню Йорк.

И допълват, че в момента се опознат, но все още не са започнали да излизат официално на срещи. Друг източник на People пък смята, че актьорът определено е заинтересован от Хадид. Но на този етап е наистина рано да си вадим каквито и да било изводи от тези информации.

Зейн, Джиджи Хадид, Йоланда Хадид, твърденията за насилие и раздялата на двамата

Твърдения за насилие и краят на връзката межди Зейн и Джиджи

Двамата отново са разделени, но този път в картинката се намесва и Йоланда Хадид

Но в социалните мрежи шегите с Ди Каприо не спряха, защото на много хора им се стори смешен фактът, че Джиджи Хадид е на "цели" 27 години. В края на миналата година моделът се раздели с половинката си Зейн Малик след доста шумен скандал, в който замесена бе и майка ѝ - Йоланда Хадид.