На 23 април Джиджи Хадид навърши 26 години. Семейството и приятели й организираха пищно парти, съобразено с противоепидемичните мерки, а баща й Мохамед избра по-нестандартен начин да отбележи празника на дъщеря си.

Джиджи Хадид, майчинството, животът извън модата и какво сподели моделът пред Vogue

Джиджи Хадид с разказ за раждането вкъщи

Най-важната роля в живота й

Той публикува в профила си в Instagram няколко снимки на Джиджи, както и на внучка си Кай, а към тях добави дълго описание с факти, които не знаем за супермодела.

Господин Хадид започва с това, че тя напълно сама е постигнала всичко и е натрупала състоянието си, което днес се оценява на 29 милиона долара. "Тя никога не е взела и един долар от родителите си", казва Мохамед, но и това не може да спре коментарите, пълни с предразсъдъци.

Според тях, Джиджи може и да е изкарала сама милионите си, но богатството, положението на родителите й в обществото и начинът й на живот са направили пътя й към висшата мода много по-лесен и успешен. Затова тя все пак е привилегирована и не може да се каже, че напълно сама е създала името и богатството си.

Мохамед Хадид споменава и факта, че по-голямата му дъщеря е започнала да снима за детските колекции на марката Guess, когато е била на възрастта на Кай - на едва няколко месеца. А днес може да се похвали с най-голям брой корици на Vogue по целия свят - около 50.

Джиджи Хадид, пастата за зъби и вредният й трик за разкрасяване

Как Джиджи Хадид се изложи

В някои случаи звездите не са най-добрият пример

Напълно разбираемо е бащата на Джиджи да я защитава всячески и да бъде истински горд с нея. И дори да няма равен старт с някои свои колеги, половинката на Зейн Малик успя да се докаже в модните среди в последните години и да си заслужи както милионите, така и любовта не само на своите родители, но и на феновете си.