Миналата година животът на Джиджи Хадид се промени коренно. И не заради пандемията, която сложи на пауза професионалните й изяви и ангажименти, а заради появата на най-важния човек - дъщеря й Кай.

Джиджи Хадид, Зейн Малик и как стана ясно името на четиримесечната им дъщеря

Джиджи Хадид най-сетне разкри името на дъщеря си

Край на догадките

Красавицата избра да стане майка на 25 години, в пика на кариерата си. А преди дни се похвали, че се е завърнала и към модата, която обаче вече е на втори план. А за живота извън подиума и снимачната площадка говори за пръв път пред Vogue.

От интервюто разбираме интересната подробност, че Хадид е раждала у дома, а не в болница, за да може плътно до нея да са както таткото Зейн, така и майка й и сестра й. Всичко е продължило 14 часа и е било максимално естествено.

Джиджи е родила в басейн с вода по средата на спалнята си, под звуците на любимата си музика. Двамата със Зейн дори са изглеждали любимото си детско филмче. Именно той е бил и първият, който е прегърнал новородената им дъщеричка.

"Вероятно съм изглеждала откачено... Бях жена-животно", казва моделът с нескрита гордост от това, че е дарила живот. И знае, че когато някой те види как правиш нещо толкова голямо, вече гледа на теб по друг начин.

Джиджи си спомня за най-силната болка, която е изпитвала през живота си, но признава, че се е справила с нея без никакво обезболяване. А след като Кай се появява на бял свят, двамата със Зейн си казват, че ще изчакат известно време, докато преминат отново през това.

След раждането, което ще остане най-яркият спомен в живота на Хадид, нейният свят се върти само около дъщеря й. Двете прекарват почти цялото си време у дома заради ситуацията, в която живеем. А моделът не се ползва от услугите на детегледачка, както правят повече известни мами. И така връзката между двете е много по-силна и специална.

Джиджи има ясна позиция и по въпроса дали ще показва публично дъщеря си. Според нея, докато малката сама не изяви желание да бъде в центъра на вниманието, тя няма намерение да го прави по своя воля. И двамата със Зейн споделят мнението, че да защитават Кай е тяхната основна задача в момента.

Днес, покрай майчинството и пандемията, моделът има възможността да бъде там, където винаги е искала да прекарва по-голямата част от времето - семейното ранчо в Пенсилвания. И сега семейството е по-важно от всякога и всички са си близки, както никога.

Малко са майките, които 10 седмици след раждането снимат корица на Vogue. Но Джиджи го прави с ясното съзнание, че не е толкова "малка", колкото преди, но пък и не смята, че трябва да се поддава на натиска да върне веднага перфектните си форми. Не мисли и скоро да се връща отново към претоварения си график отпреди, защото иска дъщеря й да израсне в семейното имение, а не в големия град.