Джейсън Момоа наистина знае как да се забавлява. Звездата от "Аквамен" и бе забелязан на концертите на Metallica в Лос Анджелис в петък и неделя, което бе документирано дори в снимки и видеоклипове, публикувани в социалните мрежи.

Джейсън Момоа призова туристите да се махнат от Хавай след пожарите

Джейсън Момоа бесен на туристите

Как защити родния си Хавай след пожарите

Във видео, споделен от TMZ, се вижда как Момоа радостно участва в мошпит по време на концерта, вдига ръце във въздуха и приглася на музикантите.

Актьорът всъщност беше едно от многото известни лица, които присъстваха на поредицата от концерти. Джон Траволта, Томи Лий от Mötley Crüe и Том Сандовал също бяха сред гостите, забелязани дори да се мотаят зад кулисите на хеви метъл феерията, в която участваше и Pantera.

Самият Джейсън Момоа сподели снимки и видеа в профила си в Instagram. На тях той обясни, че е трябвало да бъде заедно с близкия си приятел Травис Снайдър, който обаче страда от левкемия и заради спешна операция не е могъл да се присъедини.

Момоа се е погрижи приятелят му все пак да се забавлява с Metallica, като в публикацията разкрива няколко скрийншота, показващи разговора му с китаристите Джеймс Хетфийлд и Кърк Хамет, както и басиста Робърт Трухильо.

"Бяхме подготвили всичко. Толкова съм благодарен на всички, които направиха възможно приятелят ми да види любимите си групи, макар и на запис", написа Момоа. "Това беше мечта за Травис. Толкова съм благодарен на Metallica, вие, момчета, сте саундтракът на живота ни."

Aquaman and the Lost Kingdom - какво се случва с продължението на "Аквамен"

Какво се случва с продължението на "Аквамен"

Бъдещето на филма е доста неясно

В миналото Джейсън Момоа е говорил открито за любовта си към метъл музиката, като е посочвал конкретни песни и албуми като вдъхновение за някои от най-известните си роли, включително Аквамен, пише Entertainment Weekly.

През 2018 г. той заяви пред Metal Hammer: "Аквамен е метъл фен. Знам, че никой не го мисли, но определено е такъв. В известен смисъл изграждам героите си на базата на метъл песни. Конан например беше наистина тежка Pantera, а Аквамен вероятно е изграден от Tool и дебютния албум на Metallica Kill 'Em All. И много Black Sabbath."