Едва ли има човек, който да не се съгласи, че за своите 54 години Дженифър Анистън изглежда наистина забележително. Разбира се, за да се поддържа в добра форма, тя задължително спортува. В последния си пост в Instagram актрисата не само ни демонстрира завидни резултати от упражненията, а и ни разкрива как протича една нейна тренировка.

Дженифър Анистън, новият продукт на марката й LolaVie и изненадата с косата на актрисата

Изнедващата промяна на Дженифър Анистън

Актрисата винаги е залагала на естественото

Дженифър Анистън вече е официално част от Pvolve - компания, фокусирана върху домашните тренировки, която предоставя оборудване и програми. Целта на Pvolve е да подпомогне хората да постигнат добра форма, но без да се чувстват изтощени от спортуване.

Според самата Дженифър Анистън 45-минутно кардио звучи обезсърчително. Тя не крие, че в миналото е тормозела тялото си с тренировки, но пък без да спортува, не се е чувствала себе си.

В търсене на леки, но ефективни тренировки, актрисата се запознава с Pvolve. Всъщност за компанията ѝ разказва нейна приятелка, която по време на пандемията преобразява тялото си и в същото време продължава да се чувства енергична.

За Дженифър Анистън Pvolve е златната среда - тренировки, които не са нито твърде щадящи, нито твърде изтощителни. За кросфита, който също е практикувала, споделя, че е "твърде агресивен" и "тежък за тялото". Същото важи и за бокса - въпреки че се е забавлявала с него, се е оказал натоварващ за китките ѝ.

Но с тренировките с Pvolve, започващи от 15 минути, актрисата успява хем да се поизпоти добре, хем след това тялото ѝ се възстановява. "След тренировка не се чувствам безумно изморена или болна" казва тя и добавя, че след упражнения е енергизирана и в по-добро настроение.

Дженифър Анистън - секси и в прозрачна рокля на премиерата на Murder Mystery 2

Колко секси е Дженифър Анистън в прозрачна рокля

Актрисата е все така привлекателна

Дженифър Анистън издава още, че обича да спортува с приятели, а когато е сама, слуша музика. А на въпроса какво слуша, докато тренира, тя отговаря: "Трудно ми е да избера любими. Има толкова много! В момента наистина харесвам Lizzo, обичам Риана, разбира се, и обичам старата школа от 90-арски хип -хоп."