Преди две години Дженифър Анистън се присъедини към популярния напоследък "клуб" на звездите, създали собствена козметична марка. Нейната се нарича LolaVie е специализирана единствено върху продуктите за коса. Поне засега.

Дженифър Анистън, LolaVie и какво мисли актрисата за сивата коса и побеляването

Какво мисли за побеляването Дженифър Анистън

Актрисата отново говори за остаряването

54-годишната актриса от "Приятели" пък прави всичко, за да популяризира марката си по възможно най-подходящия за почитателите си начин - без филтри и много грим. Затова и никой не е учуден от последното й видео.

На него Анистън ни представя най-новото попълнение в гамата с продукти на LolaVie - интензивна възстановяваща терапия. По думите й става дума за маска, която нанасяме на косата, преспиваме с нея и след това се радваме на подхранени кичури.

А тези на актрисата определено изглеждат добре, но феновете й забелязаха и нещо ново - за първи път актрисата, станала популярна като Рейчъл от "Приятели", се появи с няколко сребристи кичура.

Дали и Дженифър Анистън ще стане част от популярните жени, които прегръщат тенденцията да се гордеят с посивелите си коси като Анди Макдауъл и кралица Летисия? Предстои да разберем.