В момента Дженифър Анистън едва ли може да се оплаче от липса на пари, но това невинаги е било така. Особено в годините преди "Приятели".

Дженифър Анистън - секси и в прозрачна рокля на премиерата на Murder Mystery 2

Колко секси е Дженифър Анистън в прозрачна рокля

Актрисата е все така привлекателна

От видео в TikTok, споделено от PopSugar, разбираме за какво актрисата е изхарчила първата си голяма сума от заплатата в сериала. И може и да звучи странно, но не е за маркови дрехи, чанти или обувки, а за кола.

Дженифър Анистън не пояснява за колко точно пари става въпрос, но първата й голяма покупка е бил Mercedes 280 SL. Всъщност, автомобилът е бил обявен за продан от около две години и тя много добре е знаела. Този факт обаче не ѝ се е сторил съмнителен и тя все пак е купила колата.

Снимка 606016

Източник: GettyImages

Но в крайна сметка е разбрала, че има защо една кола да не бъде продадена толкова време - мерцедесът се е развалил още след второто й шофиране, след което тя никога повече не се качва на него. Естествено, Анистън отдава тази грешка си на младостта, защото тогава е била в средата 20-те си години.

Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън, Сандра Бълок и Киану Рийвс и актьорите, които са си падали по колеги

Кои актьори са си падали по колеги

Когато на снимачната площадка пламнат искри

От Fox News припомнят, че през последния сезон на "Приятели" Дженифър Анистън и колегите са вземали по 1 милион долара на епизод.