От 2019 г. остават едва няколко дни и отново се замисляме кога отлетяха тези 12 месеца. Спомняме си за най-интересното през тях, обръщаме поглед и към чуждите равносметки.

За някои известни личности изминалата година бе по-специална, защото избраха именно през нея да кажат "Да" на най-любимия си човек. А ние с любопитство проследихме всички детайли около събитията, за да можем днес да направим обобщение на най-звездните сватби на 2019 г.

Джъстин и Хейли Бийбър

Нямаше как да не се сетим първо за тях. Любовта им започва изненадващо и бурно, преминаха през трудни емоционални състояния и успяха да докажат един на друг, че са се намерили. А в края на септември се решиха и на бляскава венчавка, след като преди това станаха законни съпруг и съпруга на тайна церемония.

Без особена изненада, сватбата на семейство Бийбър имаше от всичко по малко (или пък по много) - блясък, лукс, романтика и нетрадиционни хрумки. За роклята на Хейли ще се говори дълго, както ще се коментира и колко точно милиона им струва този празник на любовта.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и подробности за втората им сватба

Романтичната сватба на Джъстин и Хейли Бийбър

Двамата си казаха "Да" отново

Марк Джейкъбс и Чар ДеФранческо

Няма да сбъркаме, ако определим сватбата на дизайнера като тази с най-засилено звездно присъствие през 2019 г. През април в Ню Йорк се събраха десетки знаменитости от киното, музиката, модата и шоубизнеса, които аплодираха решението на Джейкъбс да се венчае за дългогодишния си приятел.

Марк Джейкъбс, Чар ДеФранческо, Емили Емили Ратайковски и звездните гости на сватбата

Какво събра Емили Ратайковски и Наоми Кембъл

Това ли е сватбата на годината в модните среди

Дженифър Лорънс и Кук Марони

Едва след година в ролята на гаджета, актрисата и любимият й избраха да станат и съпруг и съпруга. Направиха го на тайна церемония в Роуд Айлънд през октомври. Присъстващите не бяха много, но сред тях не липсваше и под познати имена като Сиена Милър, Адел, Ема Стоун, Крис Дженър и други.

Дженифър Лорънс, Кук Марони и тайната им звездна сватба

Тайната сватба на Дженифър Лорънс

Лукс, звезди и... кюфтета

Дуейн Джонсън и Лорън Хашиян

Хавай, 7 и нещо сутринта, пясък, океан. Далеч от папараци и хорски очи, в компанията на най-красивата жена и най-красивите шаферки. Това е сбъдната сватбена мечта на Скалата.

Той се венча за дългогодишната си половинка и майка на двете му деца Лорън Хашиян в края на август по всички местни обичаи. А сватбените снимки, които публикува в социалните мрежи, определено ни изненадаха, защото бяхме в пълно неведение за мястото и времето на щастливото събитие.

Дуейн Джонсън, Лорън Хашиян и още снимки от тайната им сватба

Още снимки от тайната сватба на Дуейн Джонсън

Какво са похпвали гостите на церемонията

Радина Анева и Джефри Джордан

Синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан и българската Радина Анева станаха законно семейство през май 2019 г. За бляскавата сватба разбрахме прекалено малко, най-вече, че е била на приказно място край океана и всичко е било изпипано до най-малкия детайл. А родната снаха си заслужи поздравленията за начина, по който изглежда.

Джефри Джордан, Радина Анева и сватбата им

Синът на Майкъл Джордан се ожени за българка

Честито на младото семейство

Хайди Клум и Том Каулиц

Двамата са заедно от години, а през февруари решиха да узаконят любовта си, но без ние да разбираме за това. Или поне да разберем в последствие, както и стана. А през август дойде ред и на втората, лятна сватба на италианския остров Капри. Яхти, шампанско и много любов - както си му е редът.

Хайди Клум, Том Каулиц и тайната им сватбена церемония

Тайната на Хайди Клум и Том Каулиц

Сватбата, за която всички говорят

Джо Джонас и Софи Търнър

Сватбите за тези двама влюбени през 2019 бяха не една, а цели две. Първата е точно като по романтичните филми - тайна и непринудена, в Града на греха Лас Вегас. Месец по-късно, през юни, двамата накараха всички да говорят за тях и приказната им френска венчавка.

Софи Търнър, Джо Джонас и сватба номер 2

Софи Търнър, Джо Джонас и сватба номер 2

Къде и как се венчаха влюбените