След дългото чакане, втората сватба на Джистън и Хейли Бийбър е вече факт. Година след като се врекоха във вярност на тайна церемония, двамата влюбени събраха най-близките си роднини и приятели в Южна Каролина.

В неделя, 29 септември, семейство Бийбър проведоха генерална репетиция за големия ден, който беше вчера - 30 септември.

И тази венчавка мина без официално присъствие на медии, но в социалните мрежи се появиха кадри, от които можем да добием известна представа за случилото се.

Джъстин и Хейли избраха за църковната си венчавка малък храм в провинцията, до който пристигнаха с лодка по реката. Всичко наоколо е спокойно и покрито със зеленина, а масите за гостите са разположени на поляна между църквата и реката.

Снимка 445448

Източник: Facebook / The Island Packet

След края на венчавката младоженците и гостите се отправят към Montage Palmetto Bluff - луксозен комплекс на брега на река Мей, който предлага всичко необходимо за едно наистина незабравимо изживяване.

Всички пристигат с лодки, а за сигурността на сватбарите се грижат местни полицаи.

Мнозина веднага откриха прилики между сватбения ден на изпълнителя и модела и сцени от романтичния филм "Тетрадката", като тези прилики е напълно възможно да са съвсем целенасочени. 

На сватбата присъстваха редица известни личности, сред които Кендъл Дженър, Кейти Пери, Травис Скот, Ед Шийрън и много други. 

Въпреки предсватбените шеги с избор между няколко доста шарени костюма, Джъстин се спря на класически черен смокинг, а Хейли е ослепителна със своята бяла, сатенена рокля с воал.