Вече от няколко седмици Дуейн Джонсън е женен (за втори път) мъж. Новината за сватбата му с Лорън Хашиян ни изненада доста, но не защото се съмняваме в тяхната любов, а защото успяха да скрият от всички плановете си.

Дуейн Джонсън, Лорън Хашиян и кои бяха гостите на тайната им сватба

Кои бяха гостите на тайната сватба на Дуейн Джонсън

Голямата малка хавайска сватба на Скалата

Благодарение на профила на Лорън вече видяхме няколко снимки от церемонията, която се е състояла на Хаваите. Видяхме и част от гостите. Честно казано не очаквахме да видим повече кадри от сватбата, но Скалата ни изненада.

Кечистът, актьор и вдъхновител за милиони хора по света публикува нови 20 снимки от стилната церемония. От тях виждаме красивата местност, която Дуейн Джонсън и Лорън Хашиян са избрали, за да си кажат "да".

Сватбената им торта може и да изглежда малка, но много сладурска, а средната му дъщеря - Жасмин, е била сред първите, имали възможността да я опитат. Менюто не е било никак бедно, като част от него са били любимите на Скалата палачинки с кленов сироп и бургери.

Именно с тези две неща той обича да нарушава стриктната си диета. Разбира се, в това число влиза и сушито, но от снимките не става ясно дали и то е присъствало в менюто.

Дуейн Джонсън, Лорън Хашиян и меденият им месец

Меденият месец на Дуейн Джонсън

В компанията на Лорън Хашиян всичко е по-хубаво