Последните месеци се оказаха доста натоварени откъм звездни сватби. След като премина еуфорията по тази на семейство Бийбър, актрисата Дженифър Лорънс също мина в отбора на омъжените.

29-годишната блондинка и нейният приятел Кук Марони си казаха "Да" в събота, 20 октомври, на церемония в луксозно имение в Роуд Айлънд.

Младоженците имат връзка от една около година, но годежът през февруари доведе до логичното продължение на любовта им. На него пък станаха свидетели около 150 гости, сред които и редица звездни приятели на Лорънс, като Ема Стоун, Адел и Крис Дженър.

Присъстващите са останали изненадани от някои от нестандартните идеи на младоженците - като камион с храна на известна верига, който да засити глада им, докато дойде време за официалната вечеря.

Килограми риба и месо са били изпечени на барбекюта сред гостите, а част от менюто е било и любимото кулинарно творение на Лорънс - чили пица-сандвич, пише People. Честно, трудно ни е да си представим всички чувства, които бихме изпитали, ако роклята или костюмът ни за хиляди долари се пропие с миризмата на скара. Трудно е и да прогнозираме и реакцията си, ако бъдем принудени да ухаем още половин ден така.

За своя най-важен ден Лорънс избра рокля на Dior, която все още не сме видели в целия й блясък. Церемонията бе изнесена и на гостите и младоженците не им се наложи да напускат луксозното имение, което се оказа в полза на желанието на звездата от "Игрите на глада" сватбата й да не става публично достояние. Или поне докато тя не реши.

Дженифър Лорънс, Кук Марони и омъжена жена ли е вече актрисата

Сключиха ли брак Дженифър Лорънс и Кук Марони

Някои слухове и някои издайнически снимки

Най-вероятно и гостите на сватбата са били помолени да не снимат и да не публикуват в социалните мрежи, защото дори и там не се натъкваме на чаканите снимки. А нямаме търпение поне за някой кадър на красивата булка...