Преди повече от година Дуейн Джонсън пусна на пазара своята марка текила Teremana. Актьорът не крие, че дълго разработва алкохолната напитка. А ние му вярваме, защото още в края на 2020 г. усилията му бяха възнаградени, след като брандът му отбеляза рекордни продажби за нула време.

Дуейн Джонсън, Teremana и рекордът по продажби, който текилата на Скалата постави

Текилата на Скалата постави рекорд

Дуейн Джонсън отвява конкуренцията и в бизнеса с алкохол

Едва ли има нужда от допълнителна реклама, но за по-добра от авторска рецепта за коктейл с текилата, при това лично представена и по идея на самия Дуейн Джонсън, не се сещаме.

Явно и той е на същото мнение, защото точно това е направил още по случай Деня на майката. За да поздрави всички дами, преди два-три месеца той качва видео в Instagram, в което показва как забърква коктейла Mana Mamarita, измислен от самия него.

По време на демонстрацията му асистира най-малката му дъщеря Тиана (4 г.), която Дуейн неслучайно нарича "торнадо".

Коктейлът му съдържа само три основни съставки - текила, сок от лайм и от агаве. Останалото е въпрос на вкус и въображение. Защото "Teremana върви с всичко", както самият Дуейн казва за собствената си марка алкохол пред Women's Health.

Какво ни трябва

  • 60 мл текила (по възможност от неговата Teremana Tequila Blanco)
  • 30 мл сок от лайм
  • 10-15 мл сок от агаве (или на вкус)
  • Шепа от любимите съставки на мама

Какво ги правим

Забъркваме първите три съставки в шейкър с лед. Останалото е въпрос на вкус, но ако попитаме Скалата, той би добавил или малини и къпини, или краставици с люти чушки халапеньо.

Дуейн Джонсън, ZOA енергийната напитка, която Скалата пуска

Поредният бизнес ход от Скалата

Чиста енергия за тялото

И след като вече доказа, че разбира от текила, неотдавна Скалата стартира нов бизнес - с енергийната напитка ZOA. Подозираме, че и с нея ще му потръгне, затова очакваме рецепта за някой коктейл и с нея.