Съвсем неусетно си измина почти една година, откакто Дуейн Джонсън реши да влезе в бизнеса с алкохол с текилата си Teremana.

Дуейн Джонсън, Teremana Tequila и официалното име на текилата на Скалата

Какво отвори Скалата в Мексико

Дуейн Джонсън обяви как ще се казва текилата му

Но не направи като друго свои колеги и просто да закупи съществуващ бранд, а го създаде от нищото. И понеже всичко, с което се захваща, е успешно не се съмнявахме, че Teremana ще бъде.

И ето че по-малко от година след пускането на текилата в продажба тя успя да разтърси индустрията. Според Forbes, Teremana е на път да надхвърли 300 000 продадени 9-литрови каси (единица, приета от индустрията, за измерване на продажбите).

И това си е рекорд, с който текилата на Скалата се превръща в най-продаваната спиртна напитка в първата година от пускането си на пазара.

В профила си в Instаgram Джонсън дори дава сравнение с Casamigos - текилата, която притежаваше Джордж Клуни. Според Джонсън, продажбите на текилата на Клуни са били около 175 000 9-литрови каси.

Дуейн Джонсън, Salt & Straw и коледните сладоледи на Скалата

Коледният сладолед на Дуейн Джонсън

Хо-хо-хо!

Този успех обаче не главозамайва актьора, защото е решил да създаде бранд, който да остане за поколенията след него. А това се случва с много упоритост, постоянство и работа.