През последните няколко години Дуейн Джонсън е на върха в Холивуд. Е, поне що се отнася до спечелени пари от филми, защото наградите му убягват.

Дуейн Джонсън, изстрадалите му ръце и как те са му помогнали да постигне всичко в кариерата си

Каква история разказват ръцете на Дуейн Джонсън

Работа, работа и пак...

Скалата обаче знае, че няма да може вечно да е нацепен и да подскача насам-натам във филми, ето защо инвестира в бизнеси, които да го направят още по-богат. За момента текилата му Teremana е най-добрият пример.

А вече стана ясно, че Джонсън ще пусне и енергийна напитка. През месец март на пазара ще бъде пусната ZOA - енергийна напитка, разработена както от Джонсън, така и от партньорите му Дани Гарсия, Дейв Риензи и Джон Шулман.

Според Скалата и съдружниците му, това ще е първата енергийна напитка с изцяло чист и здравословен състав. В нея пък ще бъдат включени естествени имуностимулатори и антиоксиданти като куркума и ацерола.

ZOA ще съдържа и витамини - C, B и D. Енергията пък основно ще идва от кофеин, извлечен от зелен чай и зелени кафени зърна.

Дуейн Джонсън, Teremana и рекордът по продажби, който текилата на Скалата постави

Текилата на Скалата постави рекорд

Дуейн Джонсън отвява конкуренцията и в бизнеса с алкохол

Добре знаем, че при Дуейн Джонсън няма нищо случайно. Ето защо на всяко кенче от енергийната напитка ще бъде разположен символ. Същият, който актьорът има татуиран на гърдите си, отразяващ полинезийските му корени.