Тейлър Хаселхоф - дъщерята на Дейвид Хаселхоф, вече е омъжена жена. 32-годишният агент по недвижими имоти и 33-годишният Мадисън Фиоре сключиха брак на 4 февруари в Ethereal Gardens в Ескондидо, Калифорния, разкриват от Yahoo Life. А Тейлър признава, че е било "зрелищно" да види толкова много от семейството и приятелите си, събрани заедно на големия й ден.

"Никога няма да забравя този момент, когато видях толкова познати и обичани лица. Беше просто емблематично чувство. И беше толкова зрелищно." Както може да се очаква, Тейлър е предадена на бъдещия си съпруг от нейния звезден баща от "Спасители на плажа" - Дейвид Хаселхоф. И двамата изглеждат страхотно, докато вървят към олтара под звуците на "Bittersweet Symphony".

И въпреки че се опитва да контролира емоциите си, булката не успява да се овладее, когато вижда баща си. Тогава започва и "истеричният плач" със сълзи от радост, разкриват от People

"Мисля, че причината, поради която започнах да плача, когато видях баща си, e, защото той винаги е бил голяма светлина в живота ми. А е и толкова подкрепящ, толкова любящ, и знам колко много го е грижа за моето благополучие и моето щастие."

Запознанството на Тейлър и Мадисън се случва в приложение за запознанства. Сгодяват се през декември 2021 г. Снимки от сватбата за момента могат да се видят само в истории в профила на Тейлър Хасалхоф.