Преди няколко седмици Даниел Петканов започна едно от многото свои начинания, което този път беше свързано с влизането във форма.

Семейство Петканови, откровенията за връзката им и ще се разделят ли Даниел и Александра

Разделят ли се Даниел и Александра Петканови

Какво се случва със семейството

В продължение на 90 дни той ще тренира и ще се храни здравословно, за да постигне тази цел. И не пропуска, разбира се, да показва всекидневния си напредък, придружен с хаштага #безпретенции.

В профилите си в социалните мрежи пък реши да даде малко повече яснота около това защо използва точно този хаштаг. Оказва се, че спортните начинания на Даниел Петканов не са рядкост, но той никога не ги докарва докрай.

"Преди една година реших, че ще тичам всеки ден - независимо дали вали дъжд или сняг", пояснява Петканов. Независимо от силната си мотивация, още след първите няколко дни разбира, че тичането просто не е неговото нещо.

Въпреки това продължава, но именно заради тичането след две седмици се разболява тежко, а възстановяването му продължава около два месеца. Разбира се, най-логичното нещо е да се откаже, което и прави.

Половин година по-късно пък решава, че ежедневно ще практикува някакъв спорт - без значение какъв, защото важна е физическата активност. Но и това си начинание Даниел Петканов не докарва докрай.

Александра Петканова, импланти в гърдите, филъри и корекциите, които моделът си е правил

Корекциите, които Александра Петканова е правила по тялото си

Няма нищо по-секси от откровеността

Сега обаче е решил, че без претенции ще направи спортуването и здравословното хранене част от ежедневието си. И резултати вече са налице (повече в постовете). Въпросът е дали ще докара #безпретенции до край.